Creëer overzicht in je business in één dag

zodat je bedrijf kan groeien

Zelfs als je niet veel tijd hebt

Reserveer meteen je datum

Wil jij ook online groeien met je bedrijf?

Maar denk je:

 • Waar moet ik beginnen?

 • Welke technische tool heb ik nodig om...

 • Help, ik raak verstrikt in alle ideëen

 • Online ondernemen, hoe past dat eigenlijk bij mij?

 • Hoe kom ik aan klanten?

 • Ik ben niet handig met marketing en techniek....

ilse los.salespage

Hoi Ik ben Ilse En ik denk mee met jou én je potentiële klant...

Anders kijken kan je helpen de kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Maar vaak kun je dat niet alleen.

Hoe je elkaar daarin kunt aanvullen, ondervond ik toen ik in 2009 mijn eerste bedrijf begon. Waar mijn vennoot de coach en trainer was, was ik de ondernemer, commerciële denker, webbouwer en marketeer. Eindelijk kon ik al mijn ervaring en inzichten in marketing, service en sales inzetten voor een eigen bedrijf.

Het was een tijd van snelle groei maar ook van hindernissen. Klantgericht ondernemen, zichtbaar zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de markt was essentieel. Zo ontstond ook mijn wens voor een eigen online leeromgeving. En toch liep alles anders.

Nu help ik ondernemers zoals jij om hun bedrijf te laten groeien. Zo zie ik wat zij vaak lastig vinden en waar ik ze juist bij kan helpen. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet eenvoudig om steeds op 2 stoelen te zitten: als coach/helper van je klant en als ondernemer/marketeer van je eigen bedrijf.

Om anderen ook een beetje 'samen' te gunnen heb ik mijn kennis en inzichten gebundeld in programma's. Want soms liggen antwoorden binnen handbereik maar heb je iemand anders nodig om het ook te kunnen zien.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je overzicht hebt in je bedrijf met wat je al hebt?

 • Je weet welke stappen je kunt zetten je bedrijf online op te bouwen?

 • Je weet welke technische tools handig zijn voor jou?

 • Je weet welke hulp je waar kunt vinden?

 • Je binnen 1 dag een routeplan voor groei hebt?

 • Je de basis kunt leggen voor marketing die werkt?

Vind jij het ook zo lastig om overzicht en focus te krijgen in je bedrijf?

Alles is er al. Het moet alleen samengebracht worden tot een overzichtelijk geheel,  een strategisch plan zodat je kunt groeien. Je hebt al een bedrijf opgebouwd met een mooi aanbod. Mogelijk doe je al het een en ander online maar echt gestructureerd is dat niet (meer). Nu wil je verder groeien en ontwikkelen. Meer potentiële klanten aantrekken en meer online aanbieden en verkopen. Tijd voor een frisse start. 

Wat hebt je al en waar is extra aandacht nodig? Wat kun je optimaliseren voor meer resultaat? Ik help ik je overzicht, structuur, focus en strategie aan te brengen, zodat je bedrijf kan groeien. Ontdek verborgen groeikansen èn zet ideëen om in praktische stappen vooruit. Ik breng samen met jou je bedrijf en je marketing-route in kaart vanuit het totaal overzicht.  

 • Waar sta je nu en waar wil je naartoe?
 • Wat heb je nodig om dat te realiseren?
 • Qua marketing, techniek en strategische stappen
 • en natuurlijk praktische hulp.

Aan het eind van de dag hebben je jouw routeplan ingevuld en de basis voor je strategie gelegd. Zo weet je meteen met welke actiepunten je verder kunt.

Dan is Business Bouwen in 1 dag voor jou:

Met een praktisch stappenplan brengen we samen je bedrijf, online business wensen en marketing route in kaart. Kansen en knelpunten worden zichtbaar. Je ontdekt wat je al hebt en wat je kunt doen om meer groei te realiseren. 

Business Bouwen in 1 Dag

 • Stappenplan online

  Video's en opdrachten ter voorbereiding. 

 • Handige werkbladen

  Inventariseer wat je al hebt

 • Stuur je informatie in

  Zo zijn we goed voorbereid

 • 1 op 1 samenwerken

  In 3,5 uur brengen we jouw bedrijf met routeplan in kaart

Business Bouwen in 1 Dag

*Pilot tarief tot 30 juli. Daarna gaat de prijs omhoog naar 297,00

Dit levert het je op:

 • We hebben de structuur, processen en aanbod in kaart gebracht
 • Je hebt zicht op kansen en knelpunten
 • Je weet welke technische tools je kunt inzetten
 • Je weet welke hulp je waar en waarvoor kunt vinden
 • Je weet welke stappen je kunt zetten om meer inkomsten en groei te genereren
 • Je hebt ontdekt waar je prioriteiten liggen

Business Bouwen in 1 Dag

*Pilot tarief tot 30 juli. Daarna gaat de prijs omhoog naar 297,00