Creëer overzicht in je business in 1 dag

zodat je bedrijf kan groeien

Zelfs als je niet veel tijd hebt

Reserveer meteen je datum

Wil jij ook online groeien met je bedrijf?

Maar denk je:

 • Hoe word ik beter online zichtbaar?

 • Online marketing, waar moet ik beginnen?

 • Help, ik raak verstrikt in alle ideëen

 • E-mailmarketing hoe pak ik dat aan?

 • Waar haal ik nieuwe klanten vandaan?

 • Hoe krijg ik weer overzicht?

ilse los.salespage

Hoi Ik ben Ilse En ik denk mee met jou én je potentiële klant...

Anders kijken kan je helpen de kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Maar vaak kun je dat niet alleen.

Hoe je elkaar daarin kunt aanvullen, ondervond ik toen ik in 2009 mijn eerste bedrijf begon. Waar mijn vennoot de coach en trainer was, was ik de ondernemer, commerciële denker, webbouwer en marketeer. Eindelijk kon ik al mijn ervaring en inzichten in marketing, service en sales inzetten voor een eigen bedrijf.

Het was een tijd van snelle groei maar ook van hindernissen. Klantgericht ondernemen, zichtbaar zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de markt was essentieel. Handig zijn met online tools en systemen. Zo ontstond ook mijn wens voor een eigen online leeromgeving. En toch liep alles anders.

Nu help ik ondernemers zoals jij om hun bedrijf te laten groeien. Zo zie ik wat zij vaak lastig vinden en waar ik ze juist bij kan helpen. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet eenvoudig om steeds op 2 stoelen te zitten: als coach/helper van je klant en als ondernemer/marketeer van je eigen bedrijf. Om anderen ook een beetje 'samen' te gunnen heb ik mijn kennis en inzichten gebundeld in programma's. Want soms liggen antwoorden binnen handbereik maar heb je iemand anders nodig om het ook te kunnen zien.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je weet welke stap je het eerst kunt zetten?

 • Je weet hoe je beter online zichtbaar kunt worden?

 • Je weet hoe je meer resultaat kunt halen met e-mailmarketing?

 • Je weet hoe je ontdekt kunt worden door je ideale klant?

 • Je weer overzicht ervaart?

Vind jij het ook zo lastig om overzicht te krijgen in al je plannen?

Alles is er al. Het moet alleen samengebracht worden tot een overzichtelijk geheel,  een strategisch plan zodat je kunt groeien. Mogelijk doe je al het een en ander online maar echt gestructureerd is dat niet (meer). Nu wil je verder groeien en ontwikkelen. Meer potentiële klanten aantrekken en kunnen verkopen. Tijd voor een frisse start. 

Wat hebt je al en waar is extra aandacht nodig? Wat kun je optimaliseren voor meer resultaat? Ik help ik je overzicht, focus en strategie aan te brengen, zodat je bedrijf kan groeien. Ontdek verborgen groeikansen èn zet ideëen om in praktische stappen vooruit. Ik breng samen met jou je bedrijf en je marketing-route in kaart vanuit het totaal overzicht.  

 • Waar sta je nu en waar wil je naartoe?
 • Wat heb je nodig om dat te realiseren?

Aan het eind van het dag-deel heb je inzicht in de stappen die je het eerst kunt zetten en wat je daarbij nodig hebt. Daarnaast heb je de basis gelegd voor een strategisch plan en overzicht waarmee je verder kunt.

Business Bouwen in 1 Dag

 • Stappenplan

  Video's met praktische uitleg en opdrachten ter voorbereiding. 

 • Voorbereiding

  Stuur je informatie en antwoorden in

 • 1 op 1 sessie

  In 1 dagdeel (3 uur) brengen we je marketing/business route in kaart, LIVE (Beuningen).

Reserveer je Business Bouwdag

Live in Beuningen, 1 dagdeel

*Incl. locatiehuur, koffie & thee

Dit levert het je op:

 • We hebben visueel je business route in kaart gebracht
 • Analyse: Je hebt zicht in kansen, knelpunten en technische tools
 • Je weet welke stappen je kunt zetten om je doel te bereiken
 • Je weet wat je kunt uitbesteden, aan wie en waarom
 • Je hebt ontdekt waar je prioriteiten liggen

Reserveer je Business Bouwdag

Live in Beuningen, 1 dagdeel

*Incl. locatiehuur, koffie & thee
 • Samenwerken op locatie bijDroom in Beuningen
 • Schoenaker 10, 6641 SZ Beuningen