Inzicht in jouw online kansen en knelpunten

in 1 uur

Zonder dat je een business-coach traject nodig hebt.

Reserveer meteen je datum

Wil jij ook online groeien met je bedrijf?

Maar denk je:

 • Waar moet ik beginnen?

 • Wat is nu echt belangrijk?

 • Hoe kom ik aan meer fijne klanten?

 • Is uitbesteden aan een Virtual Assistant iets voor mij?

 • Ik wil niet nóg meer challenges volgen!

ilse los.salespage

Hoi Ik ben Ilse Anders kijken brengt je nieuwe kansen

Maar vaak kun je dat niet alleen. 

Hoe je elkaar daarin kunt aanvullen, ondervond ik toen ik in 2009 mijn eerste bedrijf begon. Mijn collega was coach en trainer was, ik meer de ondernemer, commerciële denker, webbouwer en marketeer. Eindelijk kon ik al mijn ervaring in marketing, service en verkoop inzetten voor mijn eigen bedrijf.

Het was een tijd van snelle groei maar ook van uitdagingen. De economische crisis was immers nog in volle gang. Marktgericht ondernemen, zichtbaar worden en anticiperen op ontwikkelingen in de markt was daarom essentieel. En toch liep alles anders.

Nu help ik andere ondernemers om hun bedrijf te laten groeien. Zo zie ik welke kansen vaak blijven liggen, wat zij vaak lastig vinden en waar ik juist bij kan helpen.

En laten we eerlijk zijn, het is ook niet eenvoudig om steeds op 2 stoelen te zitten: als coach/helper/therapeut van je klant en als ondernemer en marketeer van je eigen bedrijf. Soms liggen antwoorden en kansen binnen handbereik maar heb je iemand anders nodig om het te kunnen zien en benutten. Ik help je er graag bij.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je weet waar je het eerst mee kan beginnen?

 • Je weet wat echt belangrijk is?

 • Wat je kunt doen om aan meer loyale klanten te komen?

 • Je weet waar een Virtual Assistant je mee kan helpen?

 • Je niet nóg een gratis challenge hoeft te volgen?

De Marketing Quickscan geeft je de antwoorden!

 • Doelgerichte vragen

  Doelgerichte vragen ter voorbereiding. 

 • Kort onderzoek

  Ik onderzoek je online marketing op hoofdlijnen

 • 1 op 1 sessie

  Tijdens een Zoom-sessie van 1 uur focus ik op jouw bedrijf.

Werkwijze

Bestel je Quickscan

Kies de datum voor je online afspraak

Beantwoord de vragen

Ilse doet onderzoek

Analyse en advies gesprek via Zoom

Je kiest bepaalt zelf je volgende stap

Dit levert het je op:

 • Je hebt snel zicht in online kansen en verbeterpunten
 • Als je taken aan een Virtual Assistant wilt uitbesteden weet je beter wat je nodig hebt
 • Je weet wat je het eerste kunt doen en hoe
 • Je hebt ontdekt waar je focus ligt in marketing

Reserveer je Marketing Quickscan