Ervaar hoe ondernemen online eenvoudiger kan

zonder er alleen voor te staan

Ik ben je vaste business sparringpartner online

Doe jij ook zo je best om je bedrijf te laten groeien?

Hoe vaak denk je:

 • Hoe krijg ik meer klanten via mijn website?

 • Online marketing ..waar begin ik?

 • Ik wil meer online zichtbaarheid, hoe doe ik dat?

 • Welke technische tool is handig voor mij?

 • Hoe doe ik dat met een online programma?

 • Had ik maar iemand om even mee te sparren...

ilse los.salespage

Hoi Ik ben Ilse En ik denk mee met jou én je klant voor meer groei in je business

Anders kijken kan je helpen de kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Maar vaak kun je dat niet alleen.

Hoe je elkaar daarin kunt aanvullen, ondervond ik toen ik in 2009 mijn eerste bedrijf begon. Waar mijn vennoot de coach en trainer was, was ik de ondernemer, commerciële denker, webbouwer en marketeer. Eindelijk kon ik al mijn ervaring en inzichten in marketing, service en sales inzetten voor een eigen bedrijf.

Het was een tijd van snelle groei maar ook van hindernissen. Klantgericht ondernemen, zichtbaar zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de markt was essentieel. Zo ontstond ook mijn wens voor een eigen online leeromgeving. En toch liep alles anders.

Nu help ik ondernemers zoals jij om hun bedrijf te laten groeien. Zo zie ik wat zij vaak lastig vinden en waar ik ze juist bij kan helpen. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet eenvoudig om steeds op twee stoelen te zitten: als coach/helper van je klant en als ondernemer/marketeer van je eigen bedrijf. Om anderen ook een beetje 'samen' te gunnen heb ik mijn kennis en inzichten gebundeld in een vernieuwd aanbod.

Hoe zou het zijn als je...

 • Een vaste sparringpartner hebt voor je business?

 • Iemand hebt die je helpt ideëen ook om te zetten in acties?

 • Iemand hebt waarbij je terecht kunt voor technische vragen...

 • Een vast aanspreekpunt hebt voor al je online marketing & online business vragen?

Vind jij het ook lastig veel alleen te doen, als ondernemer?

Als ervaren coach, trainer of therapeut ben je natuurlijk heel goed in je vak. Maar je hebt ook nog veel andere taken vervullen om je bedrijf te laten groeien. Dat is niet altijd eenvoudig. En soms is het ook gewoon veel. Je wilt niet altijd alles zelf uitzoeken. Online zichtbaar worden, aan marketing doen en nieuwe klanten aantrekken, kan soms best lastig zijn.

Voor je het weet verval je in adhoc acties en onzekerheden. Je verliest energie en vertrouwen. En dat is jammer. Want je weet dat je meer groei en rendement uit je bedrijf kunt halen. Regelmatig aan marketing te doen. Allerlei technische tools inzetten….maar hoe dan? Waar haal je de tijd vandaan en wat is echt belangrijk?

Ondernemen is leuk maar soms zou je willen dat het eenvoudiger kon. Had je maar iemand om waar je bij terecht kunt als je dat nodig hebt. Zodat je niet altijd zelf het wiel hoeft uit te vinden. En zonder dat je in een business coach traject hoeft te stappen. Of een Virtual Assistant hoeft in te huren. Herkenbaar,  …je bent echt niet de enige!

Dan is het Meedenk-abonnement écht iets voor jou!

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Meedenk-abonnement:

 • 2 Meedenk-sessies per maand

  Online via Zoom, 60 minuten

 • Slimme Tools?

  Handige weetjes en Slimme Tools in de online database

 • Stuur je vragen in

  Zodat je niets vergeet

Meedenk-abonnement

€195,00

Excl. btw Per maand ( 1 maand opzegtermijn )

Dit levert het je op:

 • Meer focus en groei in je bedrijf
 • Online Marketing kennis bij de hand zonder dat je het zelf hoeft uit te zoeken
 • Een vriendelijke stok achter de deur die je helpt je plannen ook echt uit te voeren
 • Je spaart geld en enerige: één aanspreekpunt voor al je vragen over online ondernemen en marketing
 • Rust en vertrouwen

Meedenk-abonnement

€195,00

Excl. btw Per maand