Even een sparringpartner nodig voor je business?

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen!

Reserveer meteen je afspraak

Kun je wel een uurtje hulp gebruiken?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Vragen over je website

  • Teksten waar je even niet uit komt

  • Online ondernemen, wat is handig voor jou?

  • Online marketing en ondernemen online

  • Welk e-mail marketingsysteem past het beste?

  • Online zichtbaarheid, waar liggen kansen?

ilse los.salespage

Hoi Ik ben Ilse En ik denk mee met jou én je potentiële klant...

Anders kijken kan je helpen de kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Maar vaak kun je dat niet alleen.

Hoe je elkaar daarin kunt aanvullen, ondervond ik toen ik in 2009 mijn eerste bedrijf begon. Waar mijn vennoot de coach en trainer was, was ik de ondernemer, commerciële denker, webbouwer en marketeer. Eindelijk kon ik al mijn ervaring en inzichten in marketing, service en sales inzetten voor een eigen bedrijf.

Nu help ik ondernemers zoals jij om hun bedrijf te laten groeien. Zo zie ik wat zij vaak lastig vinden en waar ik ze juist bij kan helpen. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet eenvoudig om steeds op twee stoelen te zitten: als coach/helper van je klant en als ondernemer/marketeer van je eigen bedrijf.

Om anderen ook een beetje 'samen' te gunnen heb ik mijn kennis en inzichten gebundeld in programma's. Want soms liggen antwoorden binnen handbereik maar heb je iemand anders nodig om het ook te kunnen zien.

Online Business Uurtje

€47,-*

* Eenmalig te reserveren voor dit tarief