Trek je ideale klant aan

zonder dat je naar de juiste woorden hoeft te zoeken

Start ook op 1 juni

Doe jij ook zo je best om geschikte content te schrijven voor meer klanten?

Hoe vaak denk je:

 • Wat zet ik nu weer in mijn e-mail?

 • Wist ik maar wat mijn potentiele klant wil horen...

 • Help, online zichtbaar worden, waar begin ik?

 • Waarom krijg ik zo weinig reacties op mijn berichten?

 • Waarom werkt het niet voor mij en bij een ander wel?

 • Hoe kom ik aan tekst voor mijn Facebook advertentie?

ilse los.salespage

Hoi Ik ben Ilse En ik denk mee met jou én je potentiële klant...

Anders kijken kan je helpen om kansen te zien waar je eigenlijk al boven op zit. Maar vaak kun je dat niet alleen.

Hoe je elkaar daarin kunt aanvullen, ondervond ik toen ik in ruim tien jaar geleden mijn eerste bedrijf begon. Waar mijn vennoot de coach en trainer was, was ik de ondernemer, commerciële denker, webbouwer en marketeer. Eindelijk kon ik al mijn ervaring en inzichten in marketing, service en sales inzetten voor een eigen bedrijf.

Het was een tijd van snelle groei maar ook van crisis en hindernissen. Klantgericht ondernemen, zichtbaar zijn en anticiperen op ontwikkelingen in de markt was essentieel. Zo ontstond ook mijn wens voor een eigen online leeromgeving. We liepen over van creatieve energie. En toch liep alles anders.

Nu help ik andere ondernemers om hun bedrijf te laten groeien. Zo zie ik wat zij vaak lastig vinden en waar ik ze bij kan helpen. En laten we eerlijk zijn, het is ook niet eenvoudig om steeds op twee stoelen te zitten: als coach/helper van je klant en als ondernemer/marketeer van je eigen bedrijf.

Ik ben me verder gaan verdiepen in het ondernemen online, want de ontwikkelingen gaan snel. En om anderen ook een beetje 'samen' te gunnen heb ik mijn kennis en inzichten gebundeld in programma's. Want soms liggen antwoorden binnen handbereik maar heb je iemand anders nodig om het ook te kunnen zien en zo je bedrijf te helpen groeien.

Hoe zou het zijn als ...

 • Je de juiste toon kon vinden in je marketing?

 • Je wist wat je ideale klant van jou wil horen?

 • Je de juiste woorden hebt om online meer verbinding te maken met je doelgroep?

 • Aansprekende content schrijven eenvoudiger zou gaan

 • Je ontdekt hoe marketing ook eenvoudiger kan?

Vind jij het ook zo lastig om te vinden in je marketingberichten?

Je weet hoe belangrijk het is om online zichtbaar te worden voor je ideale klant. Je kunt immers best wat nieuwe klanten gebruiken. Maar je piekert je suf op zoek naar de juiste woorden. Je doet van alles.

Toch heb je het gevoel dat het niet echt werkt..zo weinig respons ontvang je op nieuwsbrieven en berichten. Waarom al die moeite, je doet toch zo je best? Maar voor je het weet is je dag voorbij en zit je prullenbak vol met halve teksten. Je begint de moed bijna te verliezen.

Wat kun je doen? Een contentschrijver inhuren wil je niet. En een intensieve schrijfcursus volgen ook niet. Kon je maar eenvoudig verder komen. Je bent toch niet de enige met dit probleem?

Hoe herkenbaar? Speciaal daarom heb ik een kort en praktisch programma ontwikkeld:

Dan is Goud in je in-box is écht iets voor jou!

Binnen 7 dagen weet je hoe je content kunt maken waar je ideale klant blij van wordt!

Goud in je in-box

Je hebt alles al, je hoeft het alleen maar te ontdekken:

 • Duidelijke videolessen

  Blijvend toegang tot het online programma. 

 • Praktische opdrachten

  Kom in actie en breng je ideeën meteen in de praktijk

 • Extra hulp nodig?

  Een Meedenk-sessie is zo gereserveerd

Ontdek het Goud in je in-box

€97,-

Ontdek het Goud in je in-box

Dit levert het je op:

 • Je weet welke woorden je kunt gebruiken om meer fijne klanten aan te trekken
 • Je hebt een hele stapel ideëen voor je website, social blog en e-mails
 • Je weet wat je kunt schrijven zodat je boodschap ook landt bij je doelgroep
 • Je hebt ontdekt welke methode je blijvend kunt toepassen waardoor marketing eenvoudiger wordt
 • Je hebt inzicht in hoe anders kijken je kan helpen je bedrijf te laten groeien
 • Je hoeft niet meer te zoeken naar een startpunt voor je teksten of video's in alle fasen van de reis van jouw klant

Dit zeggen anderen over werken met Ilse:

testimonials-20202

Ontdek het Goud in je in-box

€97,-